Domov > Reference > Konferenca Best of Global Digital Marketing

Konferenca Best of Global Digital Marketing

V ljubljanskem hotelu Lev smo se na konferenci o globalnem digitalnem trženju Best of Global Digital Marketing predstavili s predavanjem na temo naprednih oglaševalskih kampanj na Facebooku. Te konferenca sicer potekajo v več kot 30 mestih po svetu, vse od Amsterdama do Hong Konga in Šanghaja.

Na vsakem dogodku so predstavljene najboljše svetovne digitalne kampanje – kampanje na družbenih omrežjih, kampanje prek spletne pošte, najbolj viralni video posnetki, kampanje na iskalnikih in prikaznih omrežjih ter vse, kar je še vmes.

Dogodek organizira Hando Sinisalu s svojo ekipo strokovnjakov iz podjetja Best Marketing International. Hando med drugim redno sodeluje s svetovnimi avtoritetami, kot so Martin Lindstrom, Mark Tungate in Seth Godin.

Na vsakem dogodku organizatorji dajo priložnost za predstavitev študije primerov eni izmed lokalnih agencij. Na dogodku v Ljubljani je ta čast pripadla nam. Predstavili smo kampanjo, ki smo jo na nemškem trgu izvedli za našega naročnika Drinkopoly, lastnika najbolj zabavne namizne igre za odrasle na svetu.

V predstavitvi smo pojasnili, s kakšnimi izzivi smo se soočili pri pripravi kampanje, kako smo se lotili priprave vsebinskih in oglaševalskih kampanj s poudarkom na družabnem omrežju Facebook.

Prikazali smo primere oglasov ter predstavili rezultate kampanje, ki je trajala več kot pol leta in zabeležila zelo dobre rezultate.

Predavanju je sledil še del, namenjen vprašanjem publike. Mednarodna publika je postavila nekaj zelo zanimivih in praktičnih vprašanj, ki so pomagala narediti lep zaključek zelo zanimivega dogodka.

Konferenca Best of global digital marketing Ideaz Drinkopoly