Predstavitvena stran Stevie Salas

Stevie Salas - Desktop

Stevie Salas velja za enega največjih kitaristov vseh časov, v dolgoletni karieri pa je sodeloval s številnimi svetovno znanimi zvezdniki. Aktiven je tudi na drugih področjih, vse od televizije in filmov pa do podjetništva.

O glasbeniku

evie Salas velja za enega največjih kitaristov vseh časov, v dolgoletni karieri pa je sodeloval s številnimi svetovno znanimi zvezdniki. Aktiven je tudi na drugih področjih, vse od televizije in filmov pa do podjetništva.

V večini strokovnih virov, tudi v reviji Guitar Player, ga opisujejo kot enega največjih kitaristov vseh časov. Kariero je začel kot kitarist očeta funka Georgea Clintona in nadaljeval v skupinah Bootsyja Collinsa in skupine Was (Not Was), igral je v spremljevalnih skupinah Micka Jaggerja, Roda Stewarta in (takratne) zaročenke Sass Jordan, potem pa je ustanovil svojo skupino Colorcode.

Salas je tudi avtor iger Rockstar Solos in Glam Joe, dveh priljubljenih iger ter aplikacij za kitarske zanesenjake na Applovih telefonih, za podjetji Framus in Warwick pa je ustvaril novo kitarsko serijo The Idol Maker.

Stevie je bil tudi glasbeni direktor izjemno priljubljene oddaje Ameriški idol (American Idol).

Ključne lastnosti

Prva stran

Vstopna stran v glavi ponuja hitre informacije o glasbeniku in obiskovalca povabi k branju njegove biografije. Zatem sledi meni z ikonami, ki na pregleden način predstavi ključne podstrani spletišča. Ker ima glasbenik močno prisotnost na družbenih omrežjih, so v stran vgrajeni tudi zadnji tviti.

Nakup glasbe in knjige

Skozi svojo bogato glasbeno kariero je glasbenik izdal številne albume, ki smo jih vizualno prikazali na podstrani z glasbo. Ob kliku na album se prikažejo podrobnosti o albumu, obiskovalec pa ima možnost nakupa na zunanjih spletnih straneh. Posebna stran je namenjena njegovi avtobiografski knjigi, na njej pa se poleg kratkega opisa nahajajo izpovedi ljudi, s katerimi je sodeloval, stran pa ponudi nakup knjige preko Amazona.

Rezultat