Domov > Reference > Spletna stran steviesalas.com

Spletna stran steviesalas.com

Za uspešnega podjetnika, televizijsko osebnost in enega najboljših kitaristov na svetu smo v sodelovanju z agencijo Ovum naredili spletno stran, ki predstavlja njegovo delo, hkrati pa služi kot njegov prodajni kanal.

Stevie Salas velja za enega največjih kitaristov vseh časov, v dolgoletni karieri pa je sodeloval s številnimi svetovno znanimi zvezdniki. Aktiven je tudi na drugih področjih, vse od televizije in filmov pa do podjetništva.

V večini strokovnih virov, tudi v reviji Guitar Player, ga opisujejo kot enega največjih kitaristov vseh časov. Kariero je začel kot kitarist očeta funka Georgea Clintona in nadaljeval v skupinah Bootsyja Collinsa in skupine Was (Not Was), igral je v spremljevalnih skupinah Micka Jaggerja, Roda Stewarta in (takratne) zaročenke Sass Jordan, potem pa je ustanovil svojo skupino Colorcode.

Salas je tudi avtor iger Rockstar Solos in Glam Joe, dveh priljubljenih iger ter aplikacij za kitarske zanesenjake na Applovih telefonih, za podjetji Framus in Warwick pa je ustvaril novo kitarsko serijo The Idol Maker.

Stevie je bil tudi glasbeni direktor izjemno priljubljene oddaje Ameriški idol (American Idol).

Kaj smo naredili

Za Stevieja smo v sodelovanju z agencijo Ovum naredili spletno stran, ki se v prvi vrsti osredotoča na prikaz vsebine na mobilnih napravah. Zanj je bila to ključna zahteva, saj Stevie in veliko njegovih kolegov po večini sploh nimajo več računalnikov, delo pa opravijo kar prek pametnih telefonov.

Stran nadgrajuje njegovo močno prisotnost na spletnih družbenih omrežjih.

Stran omogoča nakup njegove glasbe in knjige.

Dodali smo še nekaj po našem mnenju ključnih elementov dobre spletne strani:

  • onsite SEO optimizacijo, ki je ključna za doseg visokih položajev na iskalnikih,
  • hitro nalaganje, ki omogoča boljšo uporabniško izkušnjo in višje položaje na iskalnikih,
  • sodoben in enostaven dizajn ter jasno arhitekturo spletnega mesta,
  • enostavno navezovanje stika za različne publike.