Domov > Kontakt

Kontakt

Spletna agencija Ideaz je edina slovenska zmagovalka tekmovanja Google All Stars. Specializirani smo za izdelavo spletnih strani in trgovin, Google Adwords oglaševanje, spletno optimizacijo ter vodenje prisotnosti na družbenih omrežij.

Oglasite se in skupaj predebatirajmo, kako bi vam pomagali do uspeha s pomočjo spleta. Analizirali bomo vašo trenutno prisotnost na spletu, povedali, kaj bi izboljšali najprej ter naredili načrt akcije za krajše in srednjeročno obdobje.

Vprašajte nas
Sodelujmo

O nas

Spletna agencija Ideaz, d.o.o.
Smrečnikova ulica 19
8000 Novo mesto

Telefon:
070 773 850
E-pošta:
info@ideaz.si

Delovni čas:
Ponedeljek – petek : 8.00 do konca

Spoznajte nas

Ustanovitelja

Nika Papić, Ideaz

Nika Medved, po izobrazbi grafična oblikovalka, že celo kariero deluje v spletnih agencijah. Nika je odgovorna za prodajo, negovanje odnosov s strankami in vodenje ekipe za družbena omrežja. Družbena omrežja so sicer njena velika strast, kako uporabiti njihovo moč za povečevanje prodaje naših strank pa njeno poslanstvo.

Tilen Šali, po izobrazbi ekonomist, ima že več kot desetletje izkušenj na področju spletnega marketinga. Tilen se večino časa ukvarja s tem, kako bi lahko še izboljšali spletno prisotnost naših strank. Rad se ukvarja z optimizacijo Google Adwords kampanj, analizo podatkov, skiciranjem postavitev spletnih strani ter vodenjem razvojne ekipe.

Pišite nam

Ste pripravljeni na naslednji korak?

Oglasite se, če imate kako idejo, o kateri bi se radi pogovorili, ali pa imate v mislih nov projekt, ki čaka na realizacijo.

Veseli bomo vašega sporočila, oglasimo se vam najkasneje v 4 urah!