Spletna stran Compile Project

Compile Project - Desktop

Osnovni cilj projekta je zagon lokalnih energetskih sistemov, ki bodo podpirali rast OVE v omejenih omrežjih ter pospešili prehod centralno zastavljenega energetskega omrežja s pasivnimi odjemalci v aktivno in prožno omrežje, katero vključuje energetske skupnosti.

Ključne lastnosti

Prva stran

Ker gre za zelo kompleksen projekt, smo že na prvi strani želeli predstaviti, lokacije, v katerih se projekt že izvaja (interaktivni zemljevid) in partnerje, ki pri njem sodelujejo. Posebno pozornost smo namenili tudi orodjem, ki se uporabljajo za lažje spremljanje oz. načrtovanje izvedenih integracij. Ker gre za hitro rastoč projekt, v katerem se neprestano odvijajo številni dogodki in predstavitve, smo integrirali tudi novice in prikaz tvitov.

Animacije

Da bi spletno mesto naredili privlačnejše, smo se poslužili neinvazivnih animacij, ki delujejo na vseh brskalnikih brez potrebe po dodatnih vstavkih. Deli strani se tako sproti prikazujejo, prav tako pa so animirani določeni deli ikon. Za izpostavitev globalnega pomena projekta so naši strokovnjaki za video ustvarili animacijo, ki prikazuje, kako se bo projekt razširil še v Neevropske države.

Rezultati