Domov > Storitve

Storitve

Za dosego ciljev naših strank ne izbiramo sredstev. Smo ekipa z večletnimi izkušnjami na področju spletnega oglaševanja, družbenih omrežij, oblikovanja in informatike. Naša glavna orodja so izdelava spletnih strani, oblikovanje, produkcija vsebin in oglaševalske kampanje.

Hitre in prilagodljive strani

Izdelava spletnih strani

Temelj uspešnega spletnega nastopa je zagotovo spletna stran, ki mora biti moderna, pregledna in predvsem prijazna uporabnikom. Vse več ljudi do spleta dostopa prek pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, zato je treba poskrbeti za hitro in celovito prilagajanje spletne strani manjšim zaslonom.

Izdelava spletnih strani in trgovin SEO optimizacija spletnih strani
Privlačna grafična podoba

Grafično oblikovanje

Grafičnemu oblikovanju je treba nameniti prav posebno pozornost, saj je nakup posameznega izdelka ali storitve pogosto odvisen od sodobne in prijetne grafične podobe. Naša kreativna ekipa skrbi za oblikovanje spletnih strani, objav za družbena omrežja, medijskih objav, oglasov ter video posnetkov in animacij.

Naj vas opazijo

Spletno oglaševanje

Splet ponuja številna oglaševalska orodja in najrazličnejše prijeme, ki jih lahko uporabimo za povečevanje vaše prepoznavnosti, povpraševanja in prodaje. Za uspešno izkoriščanje teh orodij so ključne štiri stvari – natančnost, analitika, fleksibilnost in kreativnost.

Oglaševanje Google Adwords Youtube oglaševanje
Spoznajte vaše občinstvo

Družbena omrežja

Spletna družbena omrežja podjetjem omogočajo neposreden stik s potencialnimi strankami ter nadgradnjo odnosov z že obstoječimi. Vsako družbeno omrežje, pa naj gre za Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, Pinterest ali katero drugo, se osredotoča na malo drugačno ciljno občinstvo. V agenciji Ideaz vam bomo svetovali, katero je pravo za vas in za vaše podjetje.

Facebook komunikacija in oglasi
Optimizirajte vaš spletni nastop

Analitika

V spletni agenciji Ideaz poudarjamo, da lahko zgolj z redno in dosledno analitiko ter nenehnimi meritvami dosežemo optimalno uspešnost spletnega nastopa. Kakšen smisel ima oglaševanje na Googlu, če ne vemo, koliko strank je prek tega obiskalo naše spletno mesto in koliko jih je nato dejansko oddalo povpraševanje ali opravilo nakup?

Spletna analitika
Pritegnite z vsebinami

Vsebine

Potencialnim strankam, ki se zanimajo za vaše izdelke ali storitve, morate z ustreznimi vsebinami pokazati, da so na pravem mestu in jim ni treba več iskati naprej. Besedilne vsebine morajo biti uporabnikom prijazne, jasne in pregledne, pa tudi slovnično pravilne. Nudimo vam celovito pripravo vseh potrebnih besedil ali pa lekturo že obstoječih.

Hitra pomoč

Podpora

Do svojih strank smo skrbni in odgovorni, zato vam ponujamo nenehno podporo, hitro odzivnost ter celovito svetovanje v vsakem trenutku. Zavedamo se, da je na spletu skorajda z vsakim dnem več uporabnih orodij za spodbujanje povpraševanja, zato smo ves čas na preži za tistimi, ki bodo idealna za vas. Nas in naših strank čas ne bo povozil.