Storitve

Za dosego ciljev naših strank ne izbiramo sredstev. Smo ekipa z večletnimi izkušnjami na področju spletnega oglaševanja, družbenih omrežij, oblikovanja in informatike. Naša glavna orodja so izdelava spletnih strani, oblikovanje, produkcija vsebin in oglaševalske kampanje.

Razvoj

Temelj uspešnega spletnega nastopa je zagotovo spletna stran, ki mora biti moderna, pregledna in predvsem prijazna uporabnikom. Vse več ljudi do spleta dostopa prek pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, zato je treba poskrbeti za hitro in celovito prilagajanje spletne strani manjšim zaslonom.

Kreativa

Verjamemo, da atraktivni vizuali, ki se prepletajo z zabavnimi in dovršenimi besedili, ujamejo potrošnikovo oko. Naša kreativna ekipa skrbi za oblikovanje spletnih strani, objav za družbena omrežja, medijskih objav, oglasov ter video posnetkov, animacij in ilustracij.

Oblikovanje

Oblikovanju je treba nameniti prav posebno pozornost, saj je nakup posameznega izdelka ali storitve pogosto odvisen od sodobne in prijetne grafične podobe. Naša kreativna ekipa skrbi za oblikovanje spletnih strani, objav za družbena omrežja, medijskih objav, oglasov ter video posnetkov in animacij.

Digitalni marketing

Splet ponuja številna oglaševalska orodja in najrazličnejše prijeme, ki jih lahko uporabimo za povečevanje vaše prepoznavnosti, povpraševanja, prodaje, neposreden stik s potencialnimi strankami ter nadgradnjo odnosov z že obstoječimi. V agenciji Ideaz vam bomo svetovali, katero je pravo za vas in za vaše podjetje.

Podpora

Do svojih strank smo skrbni in odgovorni, zato vam ponujamo nenehno podporo, hitro odzivnost ter celovito svetovanje v vsakem trenutku. Zavedamo se, da je na spletu skorajda z vsakim dnem več uporabnih orodij za spodbujanje povpraševanja, zato smo ves čas na preži za tistimi, ki bodo idealna za vas. Nas in naših strank čas ne bo povozil.