Domov > Reference

Reference

Besede so odveč, ko si lahko sami ogledate dejanske rezultate našega dela. Poglejte si študije primerov ter nagrade, ki smo jih prejeli, ne spreglejte pa niti utrinkov s konferenc, na katerih smo sodelovali kot povabljeni predavatelji.

Spletna stran

Spletna stran steviesalas.com

Za uspešnega podjetnika, televizijsko osebnost in enega najboljših kitaristov na svetu smo v sodelovanju z agencijo Ovum naredili spletno stran, ki predstavlja njegovo delo, hkrati pa služi kot njegov prodajni kanal.

Preberi več
Konferenca

Konferenca Best of Global Digital Marketing

V ljubljanskem hotelu Lev smo se na konferenci o globalnem digitalnem trženju Best of Global Digital Marketing predstavili s predavanjem na temo naprednih oglaševalskih kampanj na Facebooku. Te konferenca sicer potekajo v več kot 30 mestih po svetu, vse od Amsterdama do Hong Konga in Šanghaja.

Preberi več
Študija primera

Jazzinty

K najuspešnejši izvedbi mednarodne jazz delavnice in festivala Jazzinity 2016, ki sta potekala avgusta, smo pripomogli tudi v Spletni agenciji Ideaz.

Preberi več
Spletna trgovina

Spletna trgovina opremisidom.com

Z naročnikom smo po nekaj letnem sodelovanju na področju spletnega oglaševanja prišli do zaključka, da je čas za popolno posodobitev spletne trgovine.

Preberi več
Spletna stran

Spletna stran zapp.si

Za naša naročnika, Zavod za Atraktivno Promocijo zdravja (ZAP) in Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele Krajine, smo razvili spletni portal za promocijo zdravja na delovnem mestu.

Preberi več