8 spletnih strani, ki vam bodo olajšale delo.

Olajšajte si delo in v svojo vsakodnevno rutino vnestite pomoč naslednjih (brezplačnih) orodij.

Preveri trende na družbenih omrežjih za leto 2023

ChatGPT

Chat GPT vam lahko služi kot interaktivno orodje za komunikacijo s strankami in zbiranje podatkov, v kolikor vam zmanjka idej vam pomaga z nasveti in idejami. Odgovoril vam bo na vsako zastavljeno vprašanje, a bodite pozorni, da mu zastavite čim bolj točno in specifično vprašanje. 

Canva

V kolikor pri svojem delu potrebujete tudi kakšno grafiko, kratek video posnetek, lepo oblikovan dokument, letak, je Canva odlična izbira. Hitro bo postala vaš najljubši spletni oblikovalec, saj vam z že oblikovanimi predlogi olajša grafično izdelavo želenih dokumentov. Primerna za vse, ki jim grafično oblikovanje ni blizu, je na voljo tudi brezplačno. V kolikor želite dostopati do vseh možnosti, pa je plačljiva verzija na voljo za 109 EUR na leto.

Ahrefs

Ahrefs bo prišel prav vsem, ki želite delati na SEO optimizaciji svoje strani, a se ne želite posluževati plačljivih programov kot je SEMrush. Omogoča vam analizo ključnih besed, sledenju pozicije na spletnih iskalnikih … Na strani najdete tudi povezave na številna brezplačna orodja kot so generator ključnih besed, preverite lahko nedelujoče povezave na vaši spletni strani, …

Google Search Console

Ko se lotite SEO optimizacije je nepogrešljivo orodje tudi Google Search Console. Orodja vam pomagajo meriti uspešnost in promet vašega spletnega mesta v iskalniku, izvedeli boste, ali so na strani prisotni problemi, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalniku in katere besede posamezniki uporabljajo za iskanje vaših vsebin. 

Asana

Asana je odlično orodje za organizacijo in vodenje projektov. Omogoča vam jasen pregled nad vnesenimi projekti, spremljanjem opravil in rokov. Znotraj projekta lahko dodelite posamezne nologe in spremljate napredek. Brezplačna verzija je na voljo za podjetja, ki zaposlujejo do 15 oseb.

Answer the public   

Gre za Googlovo orodje, ki na enem mestu zbere najpogostejša vprašanja na določeno temo. Na podlagi zastavljenih vprašanj lahko ustvarjate priljubljeno vsebino za vaša družbena omrežja in spletno stran. 

Pexels

Na strani boste našli brezplačne fotografije in videoposnetke, ki jih lahko uporabite za izdelavo grafik, oglasov, video posnetkov. 

CupCut in InShot

Gre za aplikaciji, ki vam omogočata enostavno editiranje kratkih video posnetkov za TikTok ali Instagram. Uporaba je preprosta in intuitivna, CapCut vam ponudi tudi možnost uporabe že vnaprej pripravljenih popularnih templatov, v katere samo vstavite svoje izbrane posnetke. 

 

8 popularnih tipov vsebin za družbena omrežja, ki vplivajo na rast

8 popularnih tipov vsebin za družbena omrežja, ki vplivajo na rast

Vsebina je srce vsake strategije družbenih medijev. Tako blagovne znamke oblikujejo svoj prvi in ​​tudi dolgotrajni vtis. Preko vsebine namreč komunicirajo in se povezujejo z novimi in zvestimi strankami, zato je pomembno imeti načrt, kaj objavljati.  V nadaljevanju predstavljamo 8 najbolj priljubljenih vrst vsebine, ki po marketinških raziskavah obetajo največ.

Kako ustvariti uspešno marketinško kampanjo na TikToku?

Kako ustvariti uspešno marketinško kampanjo na TikToku?

TikToka se dandanes ne da več podcenjevati. Povrhu vsega je aplikacija s svojo močjo močno vplivala na zvok in kulturo v sodobnem svetu, zato so številna velika podjetja že prepoznala potencial za povečan dobiček tudi preko marketinga na TikToku. Kljub temu, da se na prvo žogo omenjena aplikacija morda ne zdi primerna čisto za vsako […]

Predavanje: 7 elementov sodobne spletne strani

LinkedIN poslovni uspeh: Kako izkoristiti platformo?

O LinkedINu čivkajo že vrabci na strehi, zato ga, v kolikor še niste, začnite uporabljati. Gre za nepogrešljivo družbeno omrežje za vse profesionalce in podjetja, ki ponuja priložnosti za povezovanje, gradnjo blagovne znamke in trženje izdelkov ali storitve. Preberite več o ključnih strategijah za LinkedIn poslovni uspeh na tej platformi.