Slovenski podjetniški sklad ponovno odpira VAVČERJE

Za vsa mikro, mala in srednja podjetja (organizirana kot d.o.o., s.p. ali zadruge) Slovenski podjetniški sklad ponovno ponuja različne vavčerje.

Vavčerji so ponovno objavljeni na spletni strani SPSa: https://bit.ly/2Nu59CW

Nepovratna sredstva so tokrat na voljo v višini od 300,00 EUR do 9.999,99 EUR. Koristijo pa se lahko na različnih projektih in poslovnih storitvah (vavčer za certifikate kakovosti, vavčer za dvig digitalnih kompetenc, modele znamke, vavčerje za digitalni marketing, vavčerje za digitalizacijo, itd …).

Vavčer za digitalni marketing:

  • 1.500 € za spletno stran
  • 2.500 € za izdelavo spletne trgovine.

S pomočjo vavčerjev bo možno pridobiti do 60 % sofinanciranja stroškov za posamezni odobren vavčer. 

IZKORISTITE JIH ZA IZBOLJŠANJE SVOJIH STORITEV! 

Slovenski podjetniški sklad ponovno odpira VAVČERJE
Vavčerji za digitalizacijo podjetij

Vavčerji za digitalizacijo podjetij

Konkurenčnost na trgu, povečanje dodane vrednosti in prihodkov od prodaje zahteva od podjetja nenehen razvoj. Doba digitalizacije pomeni stalne spremembe, za kar je potrebno znanje. Podjetjem ni enostavno ostati v koraku z globalno konkurenco.

Izdelava ali prenova spletne strani

Prenova spletne strani – kdaj je pravi čas za osvežitev?

Prenova spletne strani je zagotovo eden izmed korakov, ki vas čakajo na na poslovni poti. Zakaj? Vaša spletna stran je vaša spletna vizitka, prav tako je pogosto prvi stik posameznika z vašo dejavnostjo ali produktom, zagotov pa želite napraviti odličen prvi vtis?

Povečanje spletne prodaje in lojalnosti kupcev

Wireframe spletne strani

Wireframe je eno najmočnejših orodij, ki jih uporabljajo oblikovalci in razvijalci spletnih strani. S pomočjo wiferama strukturiramo in organiziramo postavitev spletne strani, kar nam pomaga priustvarjanju bolj privlačne in uporabniku prijazne spletne strani.