Slovenski podjetniški sklad ponovno odpira VAVČERJE

Za vsa mikro, mala in srednja podjetja (organizirana kot d.o.o., s.p. ali zadruge) Slovenski podjetniški sklad ponovno ponuja različne vavčerje.

Vavčerji so ponovno objavljeni na spletni strani SPSa: https://bit.ly/2Nu59CW

Nepovratna sredstva so tokrat na voljo v višini od 300,00 EUR do 9.999,99 EUR. Koristijo pa se lahko na različnih projektih in poslovnih storitvah (vavčer za certifikate kakovosti, vavčer za dvig digitalnih kompetenc, modele znamke, vavčerje za digitalni marketing, vavčerje za digitalizacijo, itd …).

Vavčer za digitalni marketing:

  • 1.500 € za spletno stran
  • 2.500 € za izdelavo spletne trgovine.

S pomočjo vavčerjev bo možno pridobiti do 60 % sofinanciranja stroškov za posamezni odobren vavčer. 

IZKORISTITE JIH ZA IZBOLJŠANJE SVOJIH STORITEV! 

Slovenski podjetniški sklad ponovno odpira VAVČERJE
Zaščitite vašo namestitev Wordpressa pred vdori

Zaščitite vašo namestitev WordPressa pred vdori

Statistični podatki za leto 2016 kažejo, da naj bi WordPress poganjal že več kot četrtino spletišč, med sistemi za upravljanje vsebin (CMS) pa prevladuje s skoraj dvotretjinskim deležem. Enostavna uporaba, odprtokodnost in več deset tisoč vstavkov poskrbita, da se tržni delež WordPressa vztrajno povečuje. Zaradi velike razširjenosti je WordPress pogosta tarča zlikovcev, ki izkoriščajo varnostne […]

Google ranking factors

8 faktorjev, ki vplivajo na vašo Google pozicijo

Je čas da osvežite svojo SEO strategijo? 😎 Google pravi, da so tole glavni odločevalci, ko algoritem rangira vašo spletno stran.

Oblikovanje

SEO seznam opravil

V kolikor zanemarjate SEO (search engine optimization) na svoji spletni strani, lahko izgubljate promet in prodajne priložnosti. Zadnji čas je, da se optimizacije lotite in kar je najbolje, veliko lahko postorite kar sami. Spodaj predstavljamo osnovno “check listo”, ki vam bo pomagala optimizirati vašo spletno stran, da se bo ta v iskalniku zavihtela višje in […]