Spletna stran PAN-JAN d.o.o.

Naročnik: PAN-JAN
Spletna stran PAN-JAN d.o.o.
Spletna stran PAN-JAN d.o.o.

PAN-JAN

Pan-Jan d.o.o. je pooblaščeni prodajalec vozil znamk Škoda in KIA, ki je že večkrat prejel nagrado Škodin trgovec leta. Nudijo veliko izbiro rabljenih vozil, v Trebnjem in Ivančni Gorici opravljajo tehnične preglede, registracije vozil ter servis za vozila vseh znamk.

Spletna stran PAN-JAN d.o.o.

Preobrazba

  • Risanje žičnatega modela
  • Oblikovanje spletne strani
  • Programiranje spletne strani
  • Integracija družbenih omrežij
  • Integracija avto.net
  • Uvoz novic
  • Izračun stroškov tehničnega pregleda in registracije
Izziv

Kako smo očedili stran?

  • Poleg lastnih obvestil in novic v povezavi z avtohišo, imajo obiskovalci možnost prebrati tudi relevantne novice iz portala Avto.info. Uvoz novic za proizvajalca avtomobilov Škoda in Kia se izvaja samodejno preko avto.info API-ja, poleg besedila pa se samodejno uvozi tudi prikazna slika.
  • Na straneh vozil so vgrajeni tudi kontaktni obrazci, ki omogočajo kontakt, brez da bi se bilo treba prijavljati v odjemalca e-pošte, poslana sporočila pa se lahko pošljejo več odgovornim osebam naenkrat. Za takojšenj dostop do informacij se lahko obiskovalci poslužijo tudi klepeta v živo, ki je integriran v vse podstrani.
  • Za učinkovitejšo predstavitev ponudbe vozil Kia in možnost neposrednega oglaševanja je bila ustvarjena pristajalna stran. Na njej smo predstavili tako ponudbo novih vozil Kia, kot tudi rabljenih vozil tega proizvajalca. Na strani so ponujene tudi informacije o servisu in testnih vožnjah, ter seveda lokacije in kontaktni podatki, obiskovalci pa si lahko preberejo tudi nekaj novic.

 

Pan-Jan spletna stran, namizni pogled
Spletna stran PAN-JAN d.o.o.

Družbena omrežja

Avtohiša Pan-Jan je prisotna tudi na družbenih omrežjih. Na Instagramu in Facebooku skrbimo za sveže novice iz sveta ŠKODINIH in KIINIH vozil. Prav tako redno objavljamo rabljena vozila v ponudbi, akcije, dogodke v podjetju, poslužujemo se tudi vplivnežev.

Integracija video vsebin

Stranka
Anita Prijatelj
Pan-Jan d.o.o.

Naše podjetje dela in živi za, z in od avtomobilov. Že vrsto let uspešno sodelujemo s podjetjem Ideaz, naše skupne značilnosti pri sodelovanju so kakovost, zanesljivost in profesionalnost. Pri vsakem poslovnem sodelovanju je pomembno, da se lahko na poslovnega partnerja vedno obrneš in mu zaupaš, le tako se lahko brezskrbno posvetimo le svojemu delu. Dogovorjeno opravljeno delo bo zagotovo kvalitetno dokončano, včasih tudi čez noč. Njihova paleta dela in znanja je široka in ravno tu je njihova prednost, ki nam največ šteje.

Ekipa

Podpora
Medved Nika
Vodja projekta
Razvoj
Jazbec Gašper
Razvoj
Razvoj
Jazbec Andrej
Razvoj
Digitalni marketing
Čmrlj Davorin
Digital