Predstavitvena stran Falcon Roletarstvo Medle

Naročnik: ROLETARSTVO MEDLE
Predstavitvena stran Falcon Roletarstvo Medle
Falcon Medle - Desktop

Roletarstvo Medle

Roletarstvo Medle je vodilno slovensko podjetje s področja proizvodnje rolet, žaluzij in komarnikov. Svoje produkte prodajajo tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Odlikujejo jih kakovost, odzivnost ter optimalne cene. Njihov produkt Falcon je protivlomna roleta, ki ponuja do 700 % boljšo zračnost in osvetlitev, kot pa navadne rolete.

Predstavitvena stran Falcon Roletarstvo Medle

Preobrazba:

  • Za naročnika smo izdelali celostno grafično podobo, tiskovine (jumbo in citylight plakat), oblikovali spletno stran, fotografirali izdelek ter posneli in zmontirali promocijski video.
  • Skrbimo za digitalno oglaševanje izdelka na različnih oglaševalskih kanalih.
Izziv

Kako smo očedili stran?

  • Na spletni strani smo v več pasovih predstavili nekaj ključnih lastnosti izdelka, podali razloge, ki ga povzdignejo nad konkurenco, vse skupaj pa smo opremili s primernim grafičnim materialom.
  • Po predstavitvi izdelka smo pripravili tudi kontaktne obrazce, ki služijo vzpostavitvi stika s proizvajalcem. Nismo pozabili tudi na obiskovalce, ki ne bi želeli ponudbe, ampak bi radi zgolj ostali na tekočem z novostmi, saj smo za njih pripravili obrazec za naročanje na e-novice.
Stranka
Andrej Zgonc
Komercialni direktor, Roletarstvo Medle d.o.o.

Spletna agencija Ideaz je naš dolgoletni partner na področju spletnega oglaševanja, pripravi marketinških gradiv ter specialnih oglaševalskih kampanj v najširšem smislu. Ves ta čas se izkazujejo kot inovativen in zanesljiv partner, ki ima kompetence in željo ustreči sleherni želji naročnika.

Z njihovo pomočjo smo uspešno izpeljali kar nekaj projektov, so pa tudi naš stalni izvajalec oglaševanja ključnih besed, brez katerega si ne predstavljamo delovanja na področju prodaje fizičnim osebam, saj preko teh oglasov pridemo do številnih novih kupcev.

Ekipa

Podpora
Medved Nika
Vodja projekta
Oblikovanje
Sova Dea
Oblikovanje
Razvoj
Jazbec Andrej
Razvoj