Spletna stran MTI Pavlič

Naročnik: MTI Pavlič
Spletna stran MTI Pavlič
Mti Pavlič - Desktop

MTI Pavlič

Podjetje MTI Pavlič d.o.o. je slovensko podjetje iz Novega mesta, ki prodaja pohištvene izdelke raznih blagovnih znamk, poleg tega pa prodajajo tudi laboratorijsko opremo in talne sisteme. Odlikujejo jih kakovostni izdelki in individualen pristop do vsake stranke.

Spletna stran MTI Pavlič

Preobrazba

  • Risanje žičnatega modela
  • Programiranje spletne strani
Izziv

Stran smo očedili z:

  • Zaradi širokega nabora zastopanih znamk in posledično izdelkov, je bil ustvarjen sistem kategorij, ki olajšajo vnašanje izdelkov, in hkrati obiskovalcu omogočajo, da hitro najde želene informacije. Dostop do izdelka je mogoč tako preko znamke, kot tudi vrste pohištva, za lažji izbor pa so na voljo pregledne sličice.
  • Spletno mesto je v celoti prevedeno v dva jezika, vse prevedene vsebine pa so med sabo povezani preko izbirnika jezika.
  • Zaradi velike količine vsebin je bila želja obiskovalcem ponuditi možnost, da hitro najdejo izdelke, ki jih zanimajo. V ta namen je bil vgrajen iskalnik s prikazom predstavljenih sličic, ki nima omogočenega le sprotnega iskanja, ampak ponuja tudi predloge za iskanje. Rezultati so razvrščeni po pomembnosti, za prikaz več podrobnosti in pregled vseh iskalnih rezultatov, pa lahko obiskovalec obišče tudi stran z iskalnimi rezultati.
Spletna stran MTI Pavlič

Ekipa

Podpora
Medved Nika
Vodja projekta
Oblikovanje
Sova Miro
Oblikovanje
Razvoj
Jazbec Andrej
Razvoj
Razvoj
Jazbec Gašper
Razvoj