Spletna stran MTI Pavlič

Mti Pavlič - Desktop

Podjetje MTI Pavlič d.o.o. je slovensko podjetje iz Novega mesta, ki prodaja pohištvene izdelke raznih blagovnih znamk, poleg tega pa prodajajo tudi laboratorijsko opremo in talne sisteme. Odlikujejo jih kakovostni izdelki in individualen pristop do vsake stranke.

Ključne lastnosti

Predstavitev izdelkov

Zaradi širokega nabora zastopanih znamk in posledično izdelkov, je bil ustvarjen sistem kategorij, ki olajšajo vnašanje izdelkov, in hkrati obiskovalcu omogočajo, da hitro najde želene informacije. Dostop do izdelka je mogoč tako preko znamke, kot tudi vrste pohištva, za lažji izbor pa so na voljo pregledne sličice.

Večjezičnost

Spletno mesto je v celoti prevedeno v dva jezika, vse prevedene vsebine pa so med sabo povezani preko izbirnika jezika. Med prevajanjem se določeni deli vnosnih polj kopirajo (prikazna slika, uporabljena predloga, kategorija, itd.), kar precej pohitri vnašanje, preostanek pa se prevaja s pomočjo standardnih vizualnih urejevalnikov vsebin.

Iskalnik s sprotnim iskanjem

Zaradi velike količine vsebin je bila želja obiskovalcem ponuditi možnost, da hitro najdejo izdelke, ki jih zanimajo. V ta namen je bil vgrajen iskalnik s prikazom predstavljenih sličic, ki nima omogočenega le sprotnega iskanja, ampak ponuja tudi predloge za iskanje. Rezultati so razvrščeni po pomembnosti, za prikaz več podrobnosti in pregled vseh iskalnih rezultatov, pa lahko obiskovalec obišče tudi stran z iskalnimi rezultati.

Rezultati