Spletna stran Razvijanje pismenosti

Naročnik: Dr. Katarina Grom
Spletna stran Razvijanje pismenosti - naslovna stran
Spletna stran Razvijanje pismenosti - domača stran

Razvijanje pismenosti

Dr. Katarina Grom je strokovnjakinja za razvijanje zgodnje in začetne pismenosti, ki svoja znanja predaja v okviru izobraževanj in svetovanj.

Spletna stran Razvijanje pismenosti

Preobrazba

  • Preoblikovanje izbrane teme
  • Izdelava celostne grafične podobe
  • Programiranje spletne strani od začetka
Izziv

Kako smo izdelali stran:

  • Mobile first oblikovanje približa stran mobilnim uporabnikom.
  • Tehnična SEO optimizacija.
  • Vizualno moderna stran z izborom relevantnih slik.
  • Prva stran z veliko informacijami in hitrim dostopom do njih.

Prvi kontakt z direktorico Digitalne agencije Ideaz ga. Niko Medved me je prepričal, da imam opravka s strokovnjakinjo, ki svoje delo opravlja zavzeto, strokovno in pošteno. Prevzel me je način komunikacije, ki da naročniku občutek visokega osebnega spoštovanja, hkrati pa izkazuje strokovno subtilnost, ko tenkočutno prisluhne želji stranke.

Sodelovanje z mano je bilo najbolj dolgotrajno in zahtevno za razvojnega strokovnjaka g. Gašperja Sinurja, ki se je izkazal za zelo potrpežljivega, pri čemer se lahko ponaša z izjemnim razumevanjem računalniško nepismenega človeka in strokovno sposobnostjo to pretvoriti v digitalni programerski jezik. Ves čas sem imela občutek, da je pri njemu tudi nemogoče mogoče, kar je potrdil s končnim izdelkom spletne strani.

Celostno grafično podobo in oblikovno podporo je moji spletni strani zagotovila oblikovalka ga. Urša Rogelj, ki je morala pokukati v moje misli in razbrati želje. Navdušila me je s svojimi tehtnimi premisleki, ki so bili smiselno povezani s tematiko spletne strani. Njena idejna kreativnost ne pozna okvirjev in maja, zato zmore stranki ustreči v njenih hotenjih. Pritegnili so me njeni strokovni argumenti, ki so plod večletnih izkušenj in temeljitega poznavanja stroke.

Ekipa Digitalne agencije Ideaz se je izkazala kot hitro odzivna, strokovno korektna ter dosledna pri svojem delu. Navdušilo me je nevsiljivo sodelovanje, ki se je moralo spoprijeti z mnogimi izzivi, ki so zahtevali tehnične in vsebinske rešitve. Vnaprejšnji dogovori so bili natančni in jasni, zato nikoli ni prihajalo do nikakršnih nesporazumov. Podjetje je čudovit zgled pravno-formalnega in strokovno-korektnega dovršenega poslovanja, ki ga priporočam tudi drugim naročnikom.

Iskrena hvala vsem, ki ste skupaj z menoj potrpežljivo prehodili pot ustvarjanja nove spletne strani Razvijanje pismenosti.

Katarina Grom

Ekipa

Razvoj
Jazbec Gašper
Razvoj
Oblikovanje
Sova Urša
Oblikovanje
Razvoj
Jazbec Andrej
Razvoj
Podpora
Medved Nika
Vodja projekta