Spletna trgovina ilovenitka

Ilovenitka - Desktop

Podjetje Nitka se ukvarja s šivanjem in prodajo oblačil ter dodatkov za otroke in mamice. Vsi njihovi artikli so udobni, kvalitetni ter ročno izdelani.

Ključne lastnosti

Posamezni izdelek

Izdelki so zelo barviti in različnih dimenzij, zato smo izbor omogočili preko različnih spustnih polj in predogleda barv. Ob izbiri vseh zahtevanih atributov, se v galeriji prikaže s kombinacijo povezana slika izdelka. Poleg hitrega predogleda slik v galeriji, si lahko obiskovalci slike ogledajo tudi v povečani obliki. Poleg ključnih prednosti izdelka, je na stran vgrajen še seznam podobnih izdelkov.

Količinski popusti

V namen pospeševanja prodaje, smo na stran vgradili možnost količinskih popustov za obiskovalce. Preko priročne razpredelnice lahko kupci takoj vidijo, koliko je cena na kos za več izdelkov, s klikom pa lahko neposredno nastavijo njihovo število. Količinski popusti niso koristni le za prodajalca, ampak tudi za stranko, saj lahko prihrani na stroških poštnine.

Integracija družbenih omrežij

Podjetje ima zelo močno prisotnost na Instagramu, zato smo vgradili možnost prikaza zadnjih objav iz tega družbenega omrežja na prvi strani. Ker ima večina ljudi Facebook ali Google račun, smo v stran vgradili tudi možnost prijave z dostopnimi podatki za obe omrežji. Integracija poskrbi tudi za že obstoječe uporabnike in jim omogoči, da se v njihov že ustvarjen račun prijavijo preko družbenih omrežij.

Rezultati