Spletna trgovina ilovenitka

Naročnik: Nitka d.o.o.
Spletna trgovina ilovenitka
Ilovenitka - Desktop

Nitka

Podjetje Nitka se ukvarja s šivanjem in prodajo oblačil ter dodatkov za otroke in mamice. Vsi njihovi artikli so udobni, kvalitetni ter ročno izdelani.

Spletna trgovina ilovenitka

Preobrazba:

  • Risanje žičnatega modela
  • Programiranje spletne strani

 

Izziv

Kako smo očedili stran?

  • Izdelki so zelo barviti in različnih dimenzij, zato smo izbor omogočili preko različnih spustnih polj in predogleda barv. Ob izbiri vseh zahtevanih atributov, se v galeriji prikaže s kombinacijo povezana slika izdelka. Poleg hitrega predogleda slik v galeriji, si lahko obiskovalci slike ogledajo tudi v povečani obliki. Poleg ključnih prednosti izdelka, je na stran vgrajen še seznam podobnih izdelkov.
  • V namen pospeševanja prodaje, smo na stran vgradili možnost količinskih popustov za obiskovalce. Preko priročne razpredelnice lahko kupci takoj vidijo, koliko je cena na kos za več izdelkov, s klikom pa lahko neposredno nastavijo njihovo število. Količinski popusti niso koristni le za prodajalca, ampak tudi za stranko, saj lahko prihrani na stroških poštnine.
  • Podjetje ima zelo močno prisotnost na Instagramu, zato smo vgradili možnost prikaza zadnjih objav iz tega družbenega omrežja na prvi strani. Ker ima večina ljudi Facebook ali Google račun, smo v stran vgradili tudi možnost prijave z dostopnimi podatki za obe omrežji. Integracija poskrbi tudi za že obstoječe uporabnike in jim omogoči, da se v njihov že ustvarjen račun prijavijo preko družbenih omrežij.

Ekipa

Podpora
Medved Nika
Vodja projekta
Oblikovanje
Sova Miro
Oblikovanje
Razvoj
Jazbec Gašper
Razvoj