Spletna trgovina Opremisidom

Naročnik: Lagea
Spletna trgovina Opremisidom kategorija
Opremisidom - Desktop

Opremisidom.com

Opremisidom.com je spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo razno-raznega pohištva za dom. V pestri ponudbi več kot 15.000 izdelkov lahko najdete produkte raznih blagovnih znamk kot so Imm Cologne, Salone Internationale del Mobile, Parisot ter ostali.

Spletna trgovina Opremisidom Filter

Preobrazba:

  • Večjezičnost
  • Filtri izdelkov
  • Stran izdelkov
  • Samodejno posodabljanje
  • Posodabljanje zalog
Izziv

Kako smo očedili stran?

  • Z uporabo filtrov, ki skrčijo nabor izdelkov, lahko stranka na hiter način omeji prikaz izdelkov, poleg filtra je na voljo tudi razvrščevalnik, ki omogoča razvrščanje po priljubljenosti, datumu objave in ceni. Nekatere kategorije pa imajo vklopljeno še filtriranje po barvi, programu, vrsti žarnice, dimenziji, itd.
  • Poleg opisa izdelka in galerije, vsebujejo določene strani izdelka še promocijske video posnetke. Vse izdelčne strani vsebujejo seznam podobnih izdelkov, na njih pa so tudi možnosti za delitev na družbenih omrežjih ali pošiljanje preko e-pošte.
  • Ker imajo vnešeni izdelki tudi različice, je skupno število izdelkov in variacij na desettisoče, kar predstavlja precejšen izziv glede spremljanja dobavljivosti določenega artikla. Ker lahko zaloga nekaterih dobaviteljev precej variira in posledično izdelki niso dobavljivi, se je pojavila želja, da bi se zaloga samodejno posodabljala, da bi se izognili naročilom, ki jih ni mogoče izvršiti. V ta namen je bil razvit vstavek po meri, ki preko API-jev oz. datotek CSV, ki jih naložijo dobavitelji, samodejno korigira zalogo in tudi nastavi stanje dobavljivosti.

Mnenje naročnika

Stranka
Tilen Ledić
opremisidom.com

S Spletno agencijo Ideaz sodelujem že vrsto let. Navdušuje me njihov neizmeren vir idej ter dejstvo, da se nikoli ne ustrašijo izzivov.

Naj gre za programiranje, design, optimizacijo za iskalnike ali družbena omrežja, zmeraj se izkažejo kot kompetenten sogovornik in predvsem dober izvajalec.

Z njihovo pomočjo moja spletna trgovina raste in postaja ena izmed najbolj prepoznavnih trgovin s pohištvom v Sloveniji.

Ekipa

Podpora
Medved Nika
Vodja projekta
Oblikovanje
Sova Dea
Oblikovanje
Razvoj
Jazbec Andrej
Razvoj