Spletna trgovina Sivili otroška oblačila

Naročnik: Sivili otroška oblačila
Sivili desktop stran
Spletna trgovina Sivili otroška oblačila

Sivili otroška oblačila je družinsko podjetje, ki se že vrsto let ukvarja z izdelavo in prodajo otroških oblačil pod lastno blagovno znamko. Oblačila so vse od tkanine do končnega izdelka izdelana v Sloveniji.

 

Sivili desktop stran

Preobrazba

  • Programiranje spletne strani
Izziv

Kako smo očedili stran:

  • Vsaka izmed štirih glavnih kategorij izdelkov je razdeljena v podkategorije, ki skrčijo nabor izdelkov, dinamično pa se prilagodi tudi prikaz filtra in prikaz razpoložljive količine izdelkov. Obiskovalec lahko na vseh kategorijah omeji spol in velikost izdelka, poleg filtra je na voljo tudi razvrščevalnik, ki omogoča razvrščanje po datumu objave in ceni. Zelo uporabna sta tudi gumba za prikaz izdelkov na zalogi in tistih iz razprodaje, ki sta skoraj nujno potrebna zaradi velike fluktuacije izdelkov.
  • S pomočjo integracije sistema ERP je omogočeno posodabljanje zaloge, ki se izvede ob vnosu v blagajno. Zaradi precejšnjega prometa v fizični trgovini, je takojšnja sinhronizacija nujno potrebna, da ne prihaja do naročanj izdelkov brez zaloge.
  • Iskalnik omogoča ločeno iskanje po dogodkih in izdelkih, vgrajeno pa je tudi združevanje po kategorijah in iskalni predlogi.
  • Za vsak izdelek lahko preverjena stranka odda oceno, kateri lahko priloži tudi slikovni material. Za oddana mnenja in nakupe dobijo stranke točke zvestobe, ki jih lahko nato unovčijo v zameno za kupon za popust ob naslednjem nakupu.
Stranka
Špela Gliha

Naše podjetje se že vrsto let ukvarja z izdelavo in prodajo otroških oblačil pod lastno blagovno znamko. Ker smo družinsko podjetje so nam odnosi in komunikacija izredno pomembni.

Po zelo slabi izkušnji prenove spletne trgovine smo po naključju našli agencijo Ideaz, ki nam je polepšala življenje.

Kot vemo je razumevanje, ustrezna komunikacija in ažurnost pri spletnih trgovinah zelo pomembna. Vse to smo s podjetjem Ideaz našli! Celotna ekipa sodeluje z nami in z znanjem na vseh področjih dokazujejo, da smo se odločili prav. Med razvojem in izdelavo so bili zelo odzivni, ustrežljivi in razumevajoči, končni produkt pa nas je tako navdušil, da smo sklenili sodelovanje še na področju marketinga. Z njihovo pomočjo bomo skupaj pisali uspešno zgodbo izdelave in prodaje otroških oblačil.

Ekipa

Razvoj
Jazbec Andrej
Razvoj
Podpora
Medved Nika
Vodja projekta
Razvoj
Jazbec Gašper
Razvoj