Spletna trgovina SUI Fine Geometry

Naročnik: SIMONA KOROŠEC S.P.
Spletna trgovina SUI Fine Geometry
Sui - Desktop

SUI fine geometry

SUI Fine Geometry se ukvarja z izdelavo in prodajo ročno izdelanega geometričnega in sodobnega nakita, minimalističnega izgleda. Njihove izdelke lahko najdete v mnogih prodajalnah po Sloveniji, Hrvaški, Španiji, Avstriji ter Gvatemali.

Spletna trgovina SUI Fine Geometry

Preobrazba:

  • Risanje žičnatega modela
  • Programiranje spletne strani
  • Lookbook nakita
  • Galerija izdelkov
  • Večjezičnost
Izziv

Kako smo očedili stran?

  • Fotografije nakita, ki jih vidimo na spletnih straneh pred nakupom se pogosto poigravajo z našim dojemanjem velikosti in končnim izgledom. Da bi kupci dobili pravi vtis o izgledu smo uporabili niz fotografij, ki prikazujejo določeno kolekcijo nakita SUÌ fine geometry na modelih. S klikom na del fotografije, na katerem se nahaja kos nakita SUÌ, se pojavi pojavno okno z več informacijami o izdelku, ki ponudi povezavo na nakup izdelka. Tak način prikaza omogoča, da obiskovalci vidijo, kako nakit dejansko izgleda ob nošnji, hkrati pa pri tem pridobijo ideje, na kakšen način lahko kombinirajo nakit glede na slog oblačenja.
  • Vsak izdelek vsebuje galerijo, v kateri si lahko obiskovalci ogledajo tako izdelek kot tudi njegov videz na modelu. Kratkemu opisu sledi izbirnik atributov, ki je povezan z galerijo, tako, da se ob izboru vidi, katera kombinacija materialov je bila izbrana. Povezava deluje tudi v obratno smer, in sicer se ob izboru sličice nastavi barva. Pod izdelkom se nahaja seznam podobnih izdelkov, ki bi morda zanimali obiskovalca.
  • Za spletno trgovino smo prejeli nagradi Websi 2017 (1. mesto).
Stranka
Simona Korošec in Jakob Rožnik
Agencijo Ideaz nama je priporočil prijatelj, saj smo iskali partnerja za programiranje spletne trgovine na platformi woocommerce. Ker je je med nami že na prvem sestanku stekla prava energija je bila finalna odločitev še toliko lažja. Naše sodelovanje je potekalo odlično. Tudi z zunanjim oblikovalcem, ki je imel visoke zahteve pri implementaciji kreativnih rešitev, nismo imeli nobenih težav in smo vedno našli rešitev.
To dokazuje tudi dejstvo, da smo prejeli nagrado Websi – spletni prvak & digitalni presežek za najboljšo spletno trgovino v Sloveniji v letu 2017.
Usklajen ekipni duh, odlično oblikovana in brezhibno delujoča spletna trgovina je postala zelo prepoznavna v Sloveniji in vir navdiha tudi ostalim podjetjem, ki so se nadaljnje odločali za sodelovanje z njimi.

Ekipa

Podpora
Medved Nika
Vodja projekta
Oblikovanje
Sova Miro
Oblikovanje
Razvoj
Jazbec Andrej
Razvoj