Spletna trgovina SUI Fine Geometry

Sui - Desktop

SUI Fine Geometry se ukvarja z izdelavo in prodajo ročno izdelanega geometričnega in sodobnega nakita, minimalističnega izgleda. Njihove izdelke lahko najdete v mnogih prodajalnah po Sloveniji, Hrvaški, Španiji, Avstriji ter Gvatemali.

Ključne lastnosti

Lookbook

Lookbook ali modni dnevnik je niz fotografij, ki prikazujejo določeno kolekcijo nakita SUÌ fine geometry na modelih. S klikom na del fotografije, na katerem se nahaja kos nakita SUÌ, se pojavi pojavno okno z več informacijami o izdelku, ki ponudi povezavo na nakup izdelka. Tak način prikaza omogoča, da obiskovalci vidijo, kako nakit dejansko izgleda ob nošnji, hkrati pa pri tem pridobijo ideje, na kakšen način lahko kombinirajo nakit glede na slog oblačenja

Stran izdelka

Vsak izdelek vsebuje galerijo, v kateri si lahko obiskovalci izgledajo tako izdelek kot tudi njegov videz na modelu. Kratkemu opisu sledi izbirnik atributov, ki je povezan z galerijo, tako, da se ob izboru vidi, katera kombinacija materialov je bila izbrana. Povezava deluje tudi v obratno smer, in sicer se ob izboru sličice nastavi barva. Pod izdelkom se nahaja seznam podobnih izdelkov, ki bi morda zanimali obiskovalca.

Večjezičnost

Spletišče je polno prevedeno v dva jezika, vsi izdelki in preveden strani pa so med sabo povezani preko menija za izbor jezika. Ob prevajanju se določeni deli vnosnih polj kopirajo (prikazna slika, uporabljena predloga, šifra, kategorija, itd.), kar precej pohitri vnašanje, preostanek prevajanje preostanka pa se izvaja preko standardnih vizualnih urejevalnikov besedil.

Rezultati