Tehnična podpora in podpora pri oglaševanju

Do svojih strank smo skrbni in odgovorni, zato vam ponujamo nenehno podporo, hitro odzivnost ter celovito svetovanje v vsakem trenutku. Na nas se lahko obrnete tako preko e-pošte (podpora@ideaz.si) kot tudi telefona, pomoč pa vam nudimo pri urejanju vsebin, izboljšavi spletnih strani in oglaševanju.

Tehnična podpora in podpora pri oglaševanju

Tehnična podpora

Čeprav se pri izdelavi spletnih strani močno potrudimo, da je stran skoraj popolna, se lahko skozi čas odkrijejo napake, ki so ušle pozornim očem nadzora kakovosti ali pa so posledica napredka v tehnologiji. Obiskovalec lahko tako na primer izvede nepredvideno dejanje ali pa določeno funkcijo uporabi na neobičajen način, občasno pa se zna zgoditi tudi, da nova različica brskalnika prinese spremembe v izrisovalnem ali razčlenjevalnem pogonu. Napake odpravimo takoj, ko jih uspemo poustvariti, pri tem pa s skrbnim preizkušanjem poskrbimo, da po popravku preostanek strani še vedno deluje brezhibno. Trudimo se, da tudi večino nenujnih stvari rešimo v istem dnevu, nujne pa takoj, ko nastanejo.

Prilagoditve in dopolnitve spletne strani

Pri dobro načrtovani strani je v njenem začetnem obdobju zgolj malo potrebe po popravkih, kasneje pa se lahko pojavijo želje po novih zmožnostih. Razširimo lahko tako spletne strani kot tudi trgovine, pri tem pa poskušamo najti cenovno optimalno rešitev, ki ne bo vplivala na hitrost delovanja ali pa jo bo minimalno spremenila. Z naročnikom predebatiramo razpoložljive možnosti, nato pa izvedemo integracijo, vključno s testiranjem in izobraževanjem, če je to potrebno.

Izobraževanje

Poleg osnovnega izobraževalnega tečaja, v katerem obdelamo vnos novih in urejanje obstoječih vsebin, imamo za stranke pripravljen tudi spletni vodnik po WordPressu in WooCommercu. V njem so z besedilom in slikovnimi primeri prikazana navodila za delo s stranmi, prispevki, kategorijami in slikami v sistemu WordPress; izdelki, kategorijami in atributi v vtičniku WooCommerce; ter prevodi v vstavku WPML.

Podpora pri oglaševanju

Splet ponuja številna oglaševalska orodja in najrazličnejše prijeme, ki jih lahko uporabimo za povečanje vaše prepoznavnosti, povpraševanja in prodaje. Za uspešno izkoriščanje teh orodij so ključne štiri stvari – natančnost, analitika, fleksibilnost in kreativnost. Strankam nudimo tudi podporo pri oglaševanju na družbenih omrežjih in Googlu. Z vami lahko začrtamo kampanjo od začetka do konca ali pa vam pomagamo, če se vam zatakne pri izvedbi.