Predavanje: 7 elementov sodobne spletne strani

V sodelovanju z GZDBK – Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele Krajine ograniziramo predavanje na temo spletnih strani. Namen predavanja je sodelavce in vodje marketing oddelkov podjetij seznaniti s ključnimi smernicami v razvoju spletnih strani.

Predavanje: 7 elementov sodobne spletne strani
Logotip GZDBK

Izhajamo namreč iz dejstva, da se internet razvija z ogromno hitrostjo, a temelj spletne prisotnosti še naprej ostaja spletna stran.

Spletna stran že dolgo ni samo spletna vizitka, kjer potencialni kupci dobijo telefonsko številko. Je ogledalo, in v primeru najuspešnejših podjetij, ki se zavedajo pomembnosti globalizacije in digitalizacije, tudi ključno prodajno orodje.

Spletno stran lahko danes postavi dobesedno vsak, a to ne pomeni, da enako velja, ko se želimo spletne prisotnosti lotiti zares – torej v poslovnem svetu.

Glavnina predavanja se bo vrtela okoli 3 zadev – kako pridobiti več obiska na spletno stran, kako uporabnikom prikazati prave informacije ter da obenem z vodenjem spletne strani nimamo preveč glavobolov.

Okvirni vozni red:

  • Design in uporabniška izkušnja
  • Vsebine
  • Kodna izvedba
  • Mobilni promet
  • Optimizacija za iskalnike
  • Varnost in vzdrževanje
  • Analitika

Čas in kraj dogodka: Sreda, 24.5.2017, Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele Krajine, Novi trg 11, Novo mesto.

Predava: Tilen Šali, soustanovitelj Spletne agencije Ideaz.

Prijave preko GZDBK (za člane brezplačno, povezava) ali preko kontaktnega obrazca na spletni strani ideaz.si – na voljo imamo še 3 brezplačne vstopnice!

Kontaktni obrazci za WordPress

Kontaktni obrazci za WordPress

Kontaktni obrazci na spletnem mestu niso zgolj način za nadomeščanje stika preko klasičnega e-poštnega odjemalca, ampak jih lahko uporabite tudi za zbiranje naročil na e-poštne sezname, oddajo povratnega odziva, ki se ga da masovno obdelati, razpošiljanje podatkov večim uporabnikom in še marsikaj. V tem prispevku si bomo ogledali nekaj priljubljenih vstavkov WordPress za kontaktne obrazce.

Izdelava spletne strani po meri ali temi?

Izdelava spletne strani po meri ali temi?

Ko razmišljate o postavitvi svoje spletne strani ali pa prenovi spletnega mesta, lahko strošek zelo varira, govorimo vse od 300 EUR do neomejene zgornje meje.  Seveda se lahko odločite za cenovno najbolj ugodno različico, ki vam jo ponuja znanec, ta bo najverjetneje lepa navzven, v ozadju pa se bodo pojavili problemi. V kolikor želite, da […]

Rušimo nekaj največjih mitov o WordPressu

Rušimo nekaj največjih mitov o WordPressu

Čeprav je WordPress v zadnjih letih postal izmed najbolj priljubljenih orodij za upravljanje s spletnimi vsebinami, o njem še vedno kroži malo morje dezinformacij. Nekaj izmed njih je posledica slabo nastavljenih oz. izdelanih strani, spet druge širijo razvijalci, ki želijo naročnike z lažmi prepričati, da je njihova zaprta in plačljiva rešitev boljša. Namen tega prispevka […]