Predavanje: 7 elementov sodobne spletne strani

V sodelovanju z GZDBK – Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele Krajine ograniziramo predavanje na temo spletnih strani. Namen predavanja je sodelavce in vodje marketing oddelkov podjetij seznaniti s ključnimi smernicami v razvoju spletnih strani.

Predavanje: 7 elementov sodobne spletne strani
Logotip GZDBK

Izhajamo namreč iz dejstva, da se internet razvija z ogromno hitrostjo, a temelj spletne prisotnosti še naprej ostaja spletna stran.

Spletna stran že dolgo ni samo spletna vizitka, kjer potencialni kupci dobijo telefonsko številko. Je ogledalo, in v primeru najuspešnejših podjetij, ki se zavedajo pomembnosti globalizacije in digitalizacije, tudi ključno prodajno orodje.

Spletno stran lahko danes postavi dobesedno vsak, a to ne pomeni, da enako velja, ko se želimo spletne prisotnosti lotiti zares – torej v poslovnem svetu.

Glavnina predavanja se bo vrtela okoli 3 zadev – kako pridobiti več obiska na spletno stran, kako uporabnikom prikazati prave informacije ter da obenem z vodenjem spletne strani nimamo preveč glavobolov.

Okvirni vozni red:

  • Design in uporabniška izkušnja
  • Vsebine
  • Kodna izvedba
  • Mobilni promet
  • Optimizacija za iskalnike
  • Varnost in vzdrževanje
  • Analitika

Čas in kraj dogodka: Sreda, 24.5.2017, Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele Krajine, Novi trg 11, Novo mesto.

Predava: Tilen Šali, soustanovitelj Spletne agencije Ideaz.

Prijave preko GZDBK (za člane brezplačno, povezava) ali preko kontaktnega obrazca na spletni strani ideaz.si – na voljo imamo še 3 brezplačne vstopnice!

Izdelava ali prenova spletne strani

Prenova spletne strani – kdaj je pravi čas za osvežitev?

Prenova spletne strani je zagotovo eden izmed korakov, ki vas čakajo na na poslovni poti. Zakaj? Vaša spletna stran je vaša spletna vizitka, prav tako je pogosto prvi stik posameznika z vašo dejavnostjo ali produktom, zagotov pa želite napraviti odličen prvi vtis?

Google ranking factors

8 faktorjev, ki vplivajo na vašo Google pozicijo

Je čas da osvežite svojo SEO strategijo? 😎 Google pravi, da so tole glavni odločevalci, ko algoritem rangira vašo spletno stran.

Kaj Google kaznuje?

Kaj Google kaznuje?

Googlove kazni se razlikujejo od spletnega mesta do spletnega mesta ter tudi od resnosti posamezne kršitve.