Prenova spletne strani – kdaj je pravi čas za osvežitev?

Prenova spletne strani je zagotovo eden izmed korakov, ki vas čakajo na na poslovni poti. Zakaj? Vaša spletna stran je vaša spletna vizitka, prav tako je pogosto prvi stik posameznika z vašo dejavnostjo ali produktom, zagotov pa želite napraviti odličen prvi vtis?

Izdelava ali prenova spletne strani

PRENOVA SPLETNE STRANI - KDAJ?

ZASTAREL IZGLED SPLETNE STRANI

Modni trendi se spreminjajo iz dneva v dan, prav tako dnevno nastajajo nove vizualne teme spletnih strani. Prenova spletne strani je priporočljiva v kolikor je izgled strani že več nedotaknjen. Če niste prepričani, ali je izgled vaše strani zastarel, si oglejte spletne strani konkurence ali pa za nasvet vprašajte prijatelje.

NEUČINKOVITA SPLETNA STRAN

Prenova spletne strani bo izboljšala uporabniško izkušnjo posameznika. V kolikor vam stran ne ustvarja novih stran ali prodaje, je morda kriva slaba uporabniška izkušnja; počasno nalaganje, error 404 strani, pomanjkanje fotografij …

MOBILNIKU NEPRIJAZNA SPLETNA STRAN

Več kot polovica ljudi spletne strani danes brska preko mobilnih naprav. V kolikor vaša spletna stran ni mobilnikom prijazna, je čas za prenovo spletne strani. V letu 2023 je mobilnikom prijazna spletna stran nujna!

VARNOST SPLETNE STRANI

Del prenove spletne strani je tudi skrb za varnost obiskovalcev na strani ter preprečevanje zlorab in hekerskih napadov. Varnostna zaščita je pomembna tudi za zaščito poslovnih informacij, kot so poslovne strategije, finančni podatki, intelektualna lastnina in druge občutljive informacije

POTREBA PO VEČ FUNKCIONALNOSTI

Za prenovo se lahko odločite, ko ugotovite, kaj vam manjka na vaši strani. So to dodatni obrazci za nakup ali rezervacijo, mogoče koledar?

PRENOVA ALI NOVA STRAN?

Če niste prepričani, ali bi bilo bolje narediti novo stran ali pa staro samo prenoviti, najdete nekaj nasvetov na povezavi.

Izdelava ali prenova spletne strani

Kako napišemo pristajalno stran, ki deluje?

Pri digitalnem trženju pomembno vlogo igra dobro postavljena pristajalna stran, ki posameznike, ki kliknejo na vašo stran, zadrži na strani. Da posamezniki na pristajalni strani preživijo več časa, mora stran ponuditi vse potrebne informacije, ki jih potencialni kupci potrebujejo. Pristajalna stran mora biti enostavna, pregledna in vključevati mora vse specifikacije izdelka, priporočila, primere … vse […]

Opozorila za varnost v naslovni vrstici brskalnikov

Opozorila za varnost v naslovni vrstici brskalnikov

Že več let skrbno vzdržujete vaš blog ali spletno stran, izvajate redne varnostne preglede in posodabljate vstavke/jedro, v 2018 pa se je v vašem najbolj priljubljenem brskalniku kar naenkrat začela kazati prečrtana ključavnica ali pa opozorilo “Ni varno” (“Not Secure”). Ali ste spregledali kak vdor? Brez skrbi, poskušali vam bomo pojasniti, čemu je tako.

Zakaj so pagebuilderji slabi in zakaj jih ne priporočamo?

Zakaj so pagebuilderji slabi in zakaj jih ne priporočamo?

Ste resni glede tehničnega dela SEO vaše spletne strani? Potem se je dobro izogibati “pagebuilderjev” (graditeljev strani). Naj razložimo, zakaj. Na kratko rečeno pagebuilderji ne ponujajo prednosti pri SEO optimizaciji spletnih strani. Pagebuilderji, ki delujejo po principu “WYSIWYG” (kar vidite, to dobite), posledično omejujejo tudi poslovno rast. HTML oznake, ustvarjene s pagebuilderji so eksponentno vedno […]