Prenova spletne strani – kdaj je pravi čas za osvežitev?

Prenova spletne strani je zagotovo eden izmed korakov, ki vas čakajo na na poslovni poti. Zakaj? Vaša spletna stran je vaša spletna vizitka, prav tako je pogosto prvi stik posameznika z vašo dejavnostjo ali produktom, zagotov pa želite napraviti odličen prvi vtis?

Izdelava ali prenova spletne strani

PRENOVA SPLETNE STRANI - KDAJ?

ZASTAREL IZGLED SPLETNE STRANI

Modni trendi se spreminjajo iz dneva v dan, prav tako dnevno nastajajo nove vizualne teme spletnih strani. Prenova spletne strani je priporočljiva v kolikor je izgled strani že več nedotaknjen. Če niste prepričani, ali je izgled vaše strani zastarel, si oglejte spletne strani konkurence ali pa za nasvet vprašajte prijatelje.

NEUČINKOVITA SPLETNA STRAN

Prenova spletne strani bo izboljšala uporabniško izkušnjo posameznika. V kolikor vam stran ne ustvarja novih stran ali prodaje, je morda kriva slaba uporabniška izkušnja; počasno nalaganje, error 404 strani, pomanjkanje fotografij …

MOBILNIKU NEPRIJAZNA SPLETNA STRAN

Več kot polovica ljudi spletne strani danes brska preko mobilnih naprav. V kolikor vaša spletna stran ni mobilnikom prijazna, je čas za prenovo spletne strani. V letu 2023 je mobilnikom prijazna spletna stran nujna!

VARNOST SPLETNE STRANI

Del prenove spletne strani je tudi skrb za varnost obiskovalcev na strani ter preprečevanje zlorab in hekerskih napadov. Varnostna zaščita je pomembna tudi za zaščito poslovnih informacij, kot so poslovne strategije, finančni podatki, intelektualna lastnina in druge občutljive informacije

POTREBA PO VEČ FUNKCIONALNOSTI

Za prenovo se lahko odločite, ko ugotovite, kaj vam manjka na vaši strani. So to dodatni obrazci za nakup ali rezervacijo, mogoče koledar?

PRENOVA ALI NOVA STRAN?

Če niste prepričani, ali bi bilo bolje narediti novo stran ali pa staro samo prenoviti, najdete nekaj nasvetov na povezavi.

9 ključnih marketinških izrazov

9 ključnih marketinških izrazov

Poslovanje v letu 2022 in digitalni dobi, ki smo ji priča danes, od podjetnika dobesedno zahteva, da ima vgrajeno tudi digitalno platformo. Res pa je, da večina voditeljev podjetij še vedno ne razume dobro digitalnega kot izjemno pomembnega dejavnika in njegovega vpliva na poslovanje.  Zato vam tokrat predstavljamo seznam marketinških in digitalnih terminov, pojasnil in […]

Vavčerji za digitalizacijo podjetij

Vavčerji za digitalizacijo podjetij

Konkurenčnost na trgu, povečanje dodane vrednosti in prihodkov od prodaje zahteva od podjetja nenehen razvoj. Doba digitalizacije pomeni stalne spremembe, za kar je potrebno znanje. Podjetjem ni enostavno ostati v koraku z globalno konkurenco.

Kaj Google kaznuje?

Kaj Google kaznuje?

Googlove kazni se razlikujejo od spletnega mesta do spletnega mesta ter tudi od resnosti posamezne kršitve.