Kako napišemo pristajalno stran, ki deluje?

Pri digitalnem trženju pomembno vlogo igra dobro postavljena pristajalna stran, ki posameznike, ki kliknejo na vašo stran, zadrži na strani. Da posamezniki na pristajalni strani preživijo več časa, mora stran ponuditi vse potrebne informacije, ki jih potencialni kupci potrebujejo. Pristajalna stran mora biti enostavna, pregledna in vključevati mora vse specifikacije izdelka, priporočila, primere … vse pa mora biti tako povezano med sabo, da je “listanje” strani preprosto in vabljivo.

Izdelava ali prenova spletne strani

PRISTAJALNA STRAN

Pametna postavitev pristajalne spletne strani je ključ do vašega uspeha, kar so že ugotovile vse večje spletne trgovine.

Spodaj si lahko ogledate preprost pregled učinkovitega formata pristajalne spletne strani, ki zajema vse osnove in vam bodo pomagale povečati zanimanje in vključenost tistih, ki si stran ogledujejo.

Preberite tudi, kdaj je čas za prenovo vaše spletne strani.

Kaj potrebujete za udarni "about you" podzavihek?

Kaj potrebujete za udarni “about you” podzavihek?

Imate podjetje, ste posameznik podjetnik? Imate svojo spletno stran? V kolikor ste dvakrat prikimali, potem vaša spletna stran potrebuje tudi ločen zavihek v katerem se predstavite – “about you page”. Le z dobro zgodbo boste bralcem pomagali razumeti, kaj počnete, kako jim lahko pomagate in kako se lahko bolje povežejo z vašo blagovno znamko. Z […]

Najboljše prakse SEO blogov

Najboljše prakse SEO blogov

Redno ustvarjate bloge za vašo spletno stran, rezultatov in večjega obiska pa še kar ni? V nadaljevanju preverite najboljše prakse pri pisanju SEO blogov, ki pomagajo k večji uspešnosti vaših blogov in spletne strani.

Kaj so Core Web Vitals in zakaj so pomembni za lastnike strani/spletnih trgovin?

Kaj so Core Web Vitals in zakaj so pomembni za lastnike strani/spletnih trgovin?

Core Web Vitals oz. Osnovni podatki za splet je podnabor Web Vitals in se osredotoča na tri najbolj pomembne metrike za uporabniško izkušnjo.