Kako napišemo pristajalno stran, ki deluje?

Pri digitalnem trženju pomembno vlogo igra dobro postavljena pristajalna stran, ki posameznike, ki kliknejo na vašo stran, zadrži na strani. Da posamezniki na pristajalni strani preživijo več časa, mora stran ponuditi vse potrebne informacije, ki jih potencialni kupci potrebujejo. Pristajalna stran mora biti enostavna, pregledna in vključevati mora vse specifikacije izdelka, priporočila, primere … vse pa mora biti tako povezano med sabo, da je “listanje” strani preprosto in vabljivo.

Izdelava ali prenova spletne strani

PRISTAJALNA STRAN

Pametna postavitev pristajalne spletne strani je ključ do vašega uspeha, kar so že ugotovile vse večje spletne trgovine.

Spodaj si lahko ogledate preprost pregled učinkovitega formata pristajalne spletne strani, ki zajema vse osnove in vam bodo pomagale povečati zanimanje in vključenost tistih, ki si stran ogledujejo.

Preberite tudi, kdaj je čas za prenovo vaše spletne strani.

Zakaj izbrati spletno trgovino WooCommerce?

Zakaj izbrati spletno trgovino WooCommerce?

WooCommerce je brezplačna in odprtokodna spletna trgovina, ki je luč sveta ugledala leta 2011 kot vstavek za WordPress. Odlikujejo jo enostavnost, hitrost in prilagodljivost, uporabimo pa jo lahko tako za manjše trgovine z nekaj deset izdelki, kot tudi večje trgovine z nekaj sto ali celo nekaj tisoč izdelki. Z njeno pomočjo lahko vaš blog v […]

Vavčer za digitalni marketing

Vavčer za digitalni marketing

Povečajte svojo konkurenčnost, dodano vrednost podjetja in prihodke od prodaje z vavčerjem za digitalni marketing, ki vam sofinancira izboljšanje digitalne prisotnosti vašega podjetja. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Oblikovanje

SEO seznam opravil

V kolikor zanemarjate SEO (search engine optimization) na svoji spletni strani, lahko izgubljate promet in prodajne priložnosti. Zadnji čas je, da se optimizacije lotite in kar je najbolje, veliko lahko postorite kar sami. Spodaj predstavljamo osnovno “check listo”, ki vam bo pomagala optimizirati vašo spletno stran, da se bo ta v iskalniku zavihtela višje in […]