Domov > Reference > Jazzinty

Jazzinty

K najuspešnejši izvedbi mednarodne jazz delavnice in festivala Jazzinity 2016, ki sta potekala avgusta, smo pripomogli tudi v Spletni agenciji Ideaz.

Jazzinty že 16 let razveseljuje ljubitelje jazz glasbe: glasbenike in poslušalce. Glasbeniki na svoj račun pridejo na dnevnih delavnicah pod mentorstvom priznanih jazz glasbenikov (omenimo jih zgolj peščico: Bill Evans, Reggie Workman, John Abercrombie, Deborah Brown, Joris Teepe, Jure Pukl), skupnih večernih »jam sessionih« in koncertih, na katerih se zbere množica ljubiteljev glasbe.

V spletni agenciji Ideaz smo pri letošnji izvedbi festivala in glasbenih delavnic Jazzinty sodelovali s produkcijo kratkih video posnetkov, z oglaševanjem na omrežju Facebook, s katerim smo uporabnike vabili na večerne koncerte, ter s pomočjo pri Facebook komunikaciji z glasbeniki in obiskovalci koncertov.

Poleg tega smo na festivalskem prizorišču postavili tudi našo rešitev Evently, v okviru katere fotografije z Instagrama objavimo na velikih zaslonih, s tem pa skrbimo za udejstvovanje obiskovalcev prireditev na tem družbenem omrežju. Več o rešitvi Evently si boste kmalu lahko prebrali na naši posebni podstrani.

Avtor fotografije na vrhu: Dominik Pavlenič, © Jazzinty.

Jazzinity 2016Vabljeni na festival in glasbeno delavnico Workshop & Festival Jazzinty, ki bo potekala v Novem mestu med 15. in 20. avgustom 2016. Več info na: www.jazzinty.com #jazzinty

Posted by Workshop & Festival Jazzinty on Tuesday, August 9, 2016

Kratek video posnetek, ki smo ga uporabili na Facebooku

Mnenje naročnika

juredolinar

Jure Dolinar
International Workshop & Festival Jazzinty

Agencija Ideaz je spletno komunikacijo Jazzintyja dvignila na nov, višji nivo.